Bibebaba napjai

Ezt a blogot kislányomnak írom, ha nagy lesz, láthassa, milyen volt a gyermekkora, születése, legyen sok sok emléke.

Friss topikok

Linkblog

Biuska dec 4.

2010.12.04. 21:44 - Kriszti2011

Advent van, a készülődés időszaka.Most vaciilálunk a karácsonyi programokon, egy biztos, megyünk Szlovéniába. Néhány hete, megoldódott Bius székrekedése, mintha elvágták volna. Már nem sír. És gyakrabban is van széklete. Ma voltak itt anyu, és apu mikulásozni, Biuka félt a télapótól. De aztán beöltözött a télepóruhába:)Édesek voltak Danival, ő is beöltözött. Danika kapott sígatyát, bakancsot, melegítőt Rajtól.

Sütök majd mézeskalácsot Dani adventi vásárára. Remélem be tud illeszkedni az új osztályába. Most már mindennap tanulunk, ez elég jól megy. A barátkozás a gyerekekkel kevésbé. A taárok jóindulattal kezelik őt.

Biuka nagyon szereti Ukkáékat, és szeret ott lenni.Furi lesz ha majd szeptemberben oviba megy.Holnap már 2 gyertyás adventi koszorúnk lesz.Biuka annyira cuki. Még Rajjal alszik, ketten. Fel tudja húzni a cipőjét egyedül.

A kocsiba mindig dinnyés rágót kér:)

A bejegyzés trackback címe:

https://bibebaba.blog.hu/api/trackback/id/tr302493501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása