Bibebaba napjai

Ezt a blogot kislányomnak írom, ha nagy lesz, láthassa, milyen volt a gyermekkora, születése, legyen sok sok emléke.

Friss topikok

Linkblog

Az ősz

2011.12.16. 15:10 - Kriszti2011

Jó régen nem írtam, pedig pörgött az élet. Danika járja a hatodika, Biuska pedig elkezdte az ovit. Már második nap elküldött, hogy ő itt ebédel az oviban. Azóta is jól érzi magát. van egy szerelme, a Bendegúz, nagyon aranyos kisfiú. meg a Benedek.Ő is édes, egyébként ikerfiúk.

Biuska napközbenre már teljesen szobatiszta, kakihoz még persze pelus. Néha visszatér a székrekedés is, ami sokszor ijesztő. egyszer a Heim Pálban is vooltunk, de aztán redeződött hellyel közzel.

Biukának nagyon jó szövege van amugy. Imádja a meséket. voltunk színházban, látta 2 feldlgozásban a Csipkerózsikát..Moziban is volt már kb 2 alkalommal. Végig is nézte.

Rajzfilmeket megérti, és meséli ő is. Szereti a Kockásfülü nyulat és a Pompom-ot.

 

Voltunk 3 éves vizsgálaton, nagyon ügyes volt, a védőnőnél. megdicsérték, hogy jóval a kora fölött tart a fejlődésben.

Hosszú kabátomra azt mondta: anya miért felvetted a gonosz boszorkány kabátját?

Az oviban imádják őt, ő a mindenki kisbabája:)

Imádja a szép ruhákat, a brendonban nejlonharisnyát választott:)

Most éppen Jézuskaváróban vagyunk, mindig kérdezi, hogy mita kap ő, írtunk is levelet a Jézuskának.Van egy kedvenc feketa lakkcipője, a tornaórán is abban van:)))Mindig. haza is kell vinnünk az oviból:))))

A bejegyzés trackback címe:

https://bibebaba.blog.hu/api/trackback/id/tr983468727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása