Bibebaba napjai

Ezt a blogot kislányomnak írom, ha nagy lesz, láthassa, milyen volt a gyermekkora, születése, legyen sok sok emléke.

Friss topikok

Linkblog

Hajdúszoboszló, és 22 hónapos lesz:))

2010.07.07. 22:40 - Kriszti2011

Először fárasztónal indult a nyaralás. Azt hiszem azért, mert Biuskának és nekem egymásra kellett újra hangolódnunk. Először a fáradságot éreztem,Ez most nagyon jó, és ugy érzem nehéz lesz az ujbóli melóba állás. Igy belenőtt a mindennapjaimba, 2 percre elválunk, és már hiányzik is. Imádom így a napokat.De tényleg.Jó hogy 2 hétgig leszünk, most kezdek kikapcsolni/átkapcsolni.

Most megint jó érzem őt. Bár szerintem neki is nehéz volt, megbetegedett, összeszedtünk egy jó kis torokgyuszkót.Voltunk ma hajdúkp-ban az ügyin.És kapott antibiotikumot.

Nagyon sok mindent mond: pl: anya jössz? Meg: Bianka oda megy.Fürdünk helyett: Ürdünk..

Nagyon élvezte a sétálóuccát Hajdún, beültünk ide a szomszád hotel aurumba, és hallgattunk zenét, Bius táncizott. Élvezi az éttermezést, játszóházazást.

Most leesett a mászókáról, nagyot koppant a feje, de remélem nem lesz semmi baj.

Elég jó husban van, 11.5 kg. Jobban beszél, mint sok 3 éves itt a hotelban.Mondja azt is hogy hajpánt, mindenben utánoz, próbálkozik az öltözéssel is.

Holnap megyünk Debrecenbe, a Gyuláékhoz. Danival ma voltunk az Aqua pallaszba, de tömeg volt, nekem annyira nem jött be.

A bejegyzés trackback címe:

https://bibebaba.blog.hu/api/trackback/id/tr192137184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása